Lokalerne

På denne side kan du finde nyttig information om vores lokaler.

 

 

 

Sikkerheds niveau 20-30

Sikringsniveauet giver en indikation af, hvor sikkert dine varer opbevares. Det påkrævede sikringsniveau afhænger af, hvilke varer du skal have opbevaret. Forsikringsselskabernes priser varierer, alt efter hvilket sikringsniveau dine varer befinder sig på.
Vores lokaler er som standard sikret på niveau 20, men det er muligt, efter behov, at få opbevaret en del af dit lager på sikringsniveau 30.

 

Rent, ryddeligt og isoleret

Vi kender vigtigheden af, at varen fremstår ubeskadiget og præsentabel for kunden, når den bliver leveret. Derfor er renlighed og orden en vigtig del af vores koncept og alle vores lagerlokaler er pæne, rene og varme, så både tekstiler, elektronik og frost-følsomme produkter holdes rene og frostfri.

 

 

Hylder, paller og kolli

På vores lager kan dine varer blive opbevaret efter behov og som du ønsker det. Vi stiller frit hylder til rådighed, så dine varer kan opbevares mest overskueligt og så de er nemme at finde f.eks. kan de opdeles farver, størrelser og vægt. Har du mange af samme slags varetype, kan løsningen være at have få styk på hylderne og resten af varerne pakket ned i kasser, hvorfra der kan fyldes op på hylderne når der mangler.
Har du stor omsætningshastighed på dine varer, kan det bedst betale sig at lade forsendelserne forblive indpakket og ikke opsættes på hylder først.  Dette giver også mulighed for at udnytte pladsen og dermed kan du spare penge.